Τρίτη, 8 Νοεμβρίου 2016

Παρουσίαση στον ΒιβλιορυθμόΗ συλλογή διηγημάτων του Τόλη Νικηφόρου «Αγνώστου Στρατιώτου», Μανδραγόρας 2016 θα παρουσιαστεί στο βιβλιοπωλείο Βιβλιορυθμός (Βασ. Ηρακλείου 47, Θεσσαλονίκη, τηλ. 2310-270226) την Παρασκευή, 11 Νοεμβρίου 2016, στις 7.30 ΄το βράδυ.
 
Θα μιλήσουν η Τζέλα Ασπρογέρακα-Γρίβα, ο Παναγιώτης Γούτας και η Χλόη Κουτσουμπέλη. Αποσπάσματα από το βιβλίο θα διαβάσει ο συγγραφέας. Θα ακολουθήσει συζήτηση.

4 σχόλια:

ξωτικό είπε...

Αχ και να'μουν εκεί ,να τους έλεγα πόσο με ταξίδεψε ,πως μ'έκανε να ανοίγω τους δορυφορικούς χάρτες και να ψάχνω να βρώ τα μέρη ,να ψηλαφίσω κάπως ... μα και στους άλλους χάρτες της παιδικής ψυχής μου πως με... διακτίνησε με τρόπο μαγικό .
Πολύτιμο βιβλίο , καθαρό ατόφιο κομμάτι ψυχής !!

Καλοτάξιδο Τόλη μου . Εκεί θα'μαι ;-)

Poet είπε...

Φυσικά θα είσαι εκεί, αγαπημένο μου ξωτικό. Αφού θα πρόκειται για μια εκδήλωση της ψυχής. Της παιδικής εκείνης ψυχής που παραμένει ακέραια μέσα μας, χαμογελάει και πιο συχνά δακρύζει. Για όλα όσα χάθηκαν και παραμένουν εκστατικά στη μνήμη.

Σε ευχαριστώ, γλυκιά μου. Θα σε βλέπω εκεί κοντά και καμιά φορά θα απλώνω το χέρι να σε αγγίσω, ίσως απαλά να σε χαϊδέψω.

γιώργος Οικονόμου είπε...

καλή επιτυχία,από καρδιάς!

Poet είπε...

Σε ευχαριστώ θερμά, Γιώργο μου.